8

–          Trebuie sa iubesti calatoriile cu avionul. Sunt cele mai confortabile.

–          Anul trecut, cand nu calatoream la bussiness class si nu erau absolut deloc confortabile le urai. Puncta Lydia asteptandu-si prietena sa isi termine burgerul. Dintr-un motiv sau altul, Alessia nu voia sa auda de restaurante scumpe si mancare rafinata. McDonald’s era intotdeauna alegerea ei. Lydia era nevoita sa accepte ca Alessia are propria ei idee despre cum sa-si foloseasca banii.

–          La asta ma refeream. Lydia, te deranjaza ca nu mai e ca inainte?

–          Nu, pe cine ar deranja? In plus nu te-ai transformat in vreo maniaca extravaganta…erai cam ciudata si inainte, dar daca n-ai fi fost nu am fi fost prietene.

–          Adica ma placi pentru ca tu esti cea normala. Concluziona Alessia cu un zambet inainte sa mai muste o data.

–          Da, dar trebuie sa recunosc ca ai atins un alt nivel in vacanta asta. Rase Lydia.

–          Te rog, e ceva normal pentru ei. Mormai Alessia si apoi se apleca spre prietena ei conspirativ si ii sopti: Am auzit ca cineva l-a lovit pe Wallace cu un breloc in timpul unui concert, deci categoric nu sunt singura nebuna.

–          Da, ei bine tu ai facut-o cu intentia de a-l rani. Iar daca ai de gand sa ma contrazici da-mi un motiv bun pentru care ai aruncat cu pietre in Jason Wallace.

Alessia se stramba.

–          A fost o piatra si…asa mi-a venit.

Lydia scutura din cap.

–          Controleaza-te sau ajungi pe prima… Lydia se opri intrerupta de ringtone-ul vesel al telefonului Alessiei. Aceasta mima un „scuze” din buze, stiind ca Lydia destesta momentele cand „munca”Alessiei intervenea intre ele sau in discutiile lor. Se ridica si se aseza la coada pentru un mojito lasand-o pe Alessia sa vorbeasca la telefon. Cand se intoarse, prietena ei radia pur si simplu.

Lydia isi dadu ochii peste cap.

–          Ce lucru minunat sa intamplat? Le ia premiul si ti-l da tie? Intreba ea fara sa acorde prea mult atentie, dar Alessia scoase limba si o privi printre gene.

–          Mai minunat de atat. Au fost cumparate drepturile de ecranizare! O sa fie grozav! O sa fiu scenarista! O sa scriu un scenariu, Lydia! Asta deschide o gramada de noi oportunitati!

Lydia zambi, Alessia isi iubea munca. Stia ca ea alesese ceea ce ii placea in loc de ceea ce i-ar fi adus succes, din cauza asta o privea mereu cu admiratie, pentru ca Alessia nu regreta nimic.

–  Bine, doar asigura-te ca o sa il ai pe Johnny Depp in film si ca o sa il intalnesc si eu. Intre timp eu va cam trebui sa lucrez, asa ca nu conta pe mine sa iti citesc scenariul sau noua carte. Alessia isi dadu ochii peste cap. „Munca” Lydiei insemna sa stea tot timpul cu ochii in  programe de editare si coduri HTML, inca se mira cum ajunsesera ele sa se intalneasca in facultate si sa fie prietene cand ea era total paralela cu informatica.

Anunțuri

9 gânduri despre “8

    • oh, draga mea, Alessia nu poate fi asa directa, si stii si tu asta…va trebui sa accepti 😀 Alessia isi va gasi…un nou job, curand si va fi ceva destul de dragut pentru ca…NU ma faci sa iti spun :)) scrisesem un dita mai comentariul si am sters pana aici ca iti ziceam toate planurile mele =))

  1. Aaaaaaaaaaa!!Abia astept sa vad distributia pentru ecranizarea cartii Alessiei (despre ea e vorba,nu?)Aaaaaaaaaaaa!!Abia astept!! :X:X Nu esti normala,un breloc?In timpul unui concert? Bine ca nu o fost tot Alessia =)))

Deci...ce parere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s