~ 9

 

Gabriel isi conducea sora mai mica in fiecare zi. In fiecare zi era nevoit sa o vada stand in micul ei grup cu privirea tinta spre Adela, sperand ca ea ii va arunca un zambet scurt – sperand ca ea a iertat-o chiar daca nu si-a cerut scuze. Sora lui se simtea vinovata. Si el, in adancul sufletului se simtea vinovat, dar n-ar fi recunoscut-o. Preferase sa se tina deoparte si sa-si vada de ale lui la fel ca toti ceilalti.

La fel ca Jen, stia prea bine ca nu ar fi ajutat cu nimic sa ii spuna Adelei ca ii pare rau, ca ar fi trebuit sa fie acolo cu ea si ca ar fi trebuit sa o ajute sa treaca peste tot ce i se intamplase. Jen nu stia, dar el realizase ca Adela avea probleme, el fusese cel mai aproape de a vedea ce se ascunde sub zambetele ei retrase. Dar si atunci alesese sa o asculte pe Isis. Ei doi, ca niste orbi, n-au mai privit nici o clipa spre biata Adela cand Isis a spus ca n-au nevoie de ea, ca ii trage in jos.

Sora lui se desprinsese prima, decisese ca Isis este orice dar nu de incredere si asta atrasese soapte nervoase si barfe in jurul ei, toate stranite de asa numita ei prietena. Gabe fusese mai intelept asteptase sa scape definitiv, sa termine liceul.

Nu putea decat sa fie fericit ca Isis intrase mai repede la scoala, iar sora lui nu era nevoita sa petreaca mai mult timp cu ea. Cat despre Adela, o vedea zilnic trecand si aruncandu-le doar cate o privire fugara, niciodata ceva semnificativ, iar Gabe intelesese. Adela n-avea sa riste sa pateasca acelasi lucru de doua ori. Si nu o invinovatea pentru asta.

 

Anunțuri

18 gânduri despre “~ 9

  1. Vroiam sa zic ceva de capitol dar am uitat cand am vazut discutia ta cu Blair. Ei maica, de ce toata lumea are animal si eu nu? :))) Saracii mei catei Spike si Kent alearga pe coclauri la bunica dupa ce tata ne-a dat pe toti trei pe pres :))))

    • :)))) nu creed, si mie mi-a zis tata sa dorm pe pres cand am adus pisica :)) da cand a vazut-o cuminte a luat-o in apartament 😀 Lasa ca macar un peste si tot ai cui sa-i povestesti de carti…daca vezi ce ma asculta pe mne Kim cand incep sa palavragesc de una singura =)) cred ca stie si ea ce carti/seriale/povesti/anime-uri am eu

      • Neah, ai mei nu stau locului decat daca ma apuc sa ii mangai si sa le dau papica, altfel tusti zboara de langa mine :))) mda, si tata s-a induplecat, pana sa calce accidental intr-un cadou de-a lui Kent :)))

Deci...ce parere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s