~ 8

– De ce le-ai dat banii? Isi intreba Aniella fiica pe un ton cat mai bland posibil in ciuda furiei ce o cuprindea.

Adela lasa lacrimile sa i se prelinga pe obraji.

– Am crezut…

-Ca iti sunt prieteni?! Copii ca ei? Nu te-ai gandit o clipa ca ar incerca sa profite de tine? Ai 14 ani, te rog, gandeste inainte sa faci ceva! Practic te-ai oferit pe tava!

Adela scapa un scancet scurt, apoi inspira adanc si se prefacu ca nu ii auzise vorbele mamei ei. Atunci, cand avea nevoie mai mult de cineva de partea ei, o singura persoana care mai ramasese alaturi de ea cand toti ceilalti plecasera, atunci Aniella decisese sa ii intoarca spatele. Ba mai mult, se indepartase de ea, dar nu  inainte sa o palmuiasca cu vina:

-Macar daca ai fi fost mai atenta, acum ca nu mai avem niciun sprijin de la tatal tau…

Tatal ei. Tatal care plecase cand avea 4 ani. Tatal care nu venise niciodata sa o vada, tatal care ii trimitea lunar o suma nu nemaipomenit de mare de bani…Tatal care avusese un accident de masina mortal in urma cu o spatamana. Iar acum asta devenea povara ei. Ca si cum n-ar fi fost de ajuns ca fusese pacalita de primii „prieteni” in care mai avusese incredere in ultimii doi ani, ca si cum n-ar fi fost de ajuns ca acestia aproape ca o violasera.

Stiti ce e mai rau decat sa nu te simti in siguranta in niciun loc?  Sa nu te simti in siguranta in propriul corp, dar la asta nu s-a gandit nimeni, pentru ca Adela nu mai avea pe nimeni care sa se gandeasca si la asta pentru ea.

Manecile prea lungi ale bluzei se ridicasera usor lasand la iveala cicatricile pe care incerca sa le ascunda de atata timp. Cicatrici facute in repetate randuri in ultimii doi ani. In seara aceea aveau sa apara pe incheietura ei alte cateva, din ce in ce mai adanci, iar ea nu va mai adormi plangand  ca de obicei pentru ca luase o hotarare. Se va elibera.

Anunțuri

11 gânduri despre “~ 8

  1. Uiiiiiiiiiite ca am mai aflat ceva!Ai dreptate,e foarte trist,nu stiu cum poti fi atat de fericita :)).
    Ok,cine sunt,unde locuiesc,unde invata?B isi pregateste armata ca sa le arate alora ce e cu respectul fata de Adela!!

Deci...ce parere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s