~ 6

Jen intoarse capul doar atat cat sa-i poata arunca o privire – un moment. Ar fi trebuit sa fie acolo, langa ea.

Isis spunea ca Adela e o javra. Dar Isis spunea multe si Jen incetase sa o mai asculte, iar asta, probabil ca o enervase foarte mult, din moment ce o distrusese social. Jen era din fire draguta, nu se putea abtine sa nu-i ajute pe cei din jur iar Isis era genul de persoana care voia cu tot dinadinsul sa obtina tot ce se putea obtine: obiecte, persoane, statuturi sociale.

Nu putea decat sa-i multumeasca Adelei pentru faptul ca o lipsise de acest ultim lucru. Isis se afla undeva la capatul lantului trofic din cauza ei, desi Jen n-ar fi recunoscut niciodata ca asta ii ofera o oarecare satisfactie. Isis nu este rea daca nu te iei „la intrecere” cu ea, Adela a inteles si ea asta, desi putin cam tarziu pentru ea. N-ar fi putut sa spuna asta cu voce tare, dar Jen o urmarea si o admira pe ea, reusise sa se ridice si sa lupte chiar si dupa tot ce i se intamplase.

De ce nu ii spunea Adelei toate astea? Simplu, Jen era orice dar nu ipocrita. Nu-i fusese alaturi Adelei cand avea cea mai mare nevoie de ea, n-avea de gand sa pretinda ca ar fi fost de fapt o prietena buna, pentru ca nu a fost asa.

 

Anunțuri

8 gânduri despre “~ 6

    • Jen e o persoana mai… linistita, nu-i plac intrigile, nu s-a implicat iar acum nu poate sa se implice nici daca ar vrea, spre deosebire de Adela care se bucura de popularitate, de Isis care este impotriva ei si care totusi este cumva populara printre cei „mai jos” ca rang social, Jen nu poate sa reintre in grupul Adelei. cam asta e ideea, o sa fie diferite perspective 🙂 am vazut articolul dar vreau sa citesc tot ce e cu triumphant chestia e ca nu prea stau pe acasa si ce scriu e programat si in rest pe telefon o sa incerc sa trec pe acolo dar nu stiu cat de mult pot sa citesc 😀

Deci...ce parere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s