~ 26

–  flashback

„Oare asa se simt toti? Oare toti sunt singuri, nesiguri si tristi? Trebuie sa traim cu asta toata viata, o existenta patetica bazata doar pe teama, sperante si regret? Nu vreau asta. Nu vreau sa vad fiecare persoana din jurul meu ca pe un potential inamic, sau doar o cunostinta. Vreau sa ma incred in oameni. Vreau sa vad binele. Vreau sa iubesc si sa fiu iubita. Vreau sa sustin si sa fiu sustinuta. Vreau sa vad ce e mai bun in fiecare. Sa cunosc fericirea. Sa imi intampin sperantele. Sa imi aflu dorintele. Sa caut ceea ce imi trebuie si ceea ce imi lipseste. Sa lupt pentru reusite. La dracu’ vreau sa traiesc! Dar cei din jur nu ma lasa.

Este normal? Doar sa asteptam –cum zic toti – sa intelegem, sa apreciem ceea ce avem deja, sa lasam ca totul sa vina de la sine? E normal, unii oameni sa se simta ca si cum nu apartin propriului corp? Vreau doar sa stiu daca suntem meniti doar sa ne traim vietile in acelasi sir de griji si temeri din nou si din nou. Daca are rost sa continui. Dar am o vaga banuiala ca nimeni nu imi va raspunde.

Deci nu am cum sa aflu, sunt doar eu, sau intreaga lume e atat de pierduta?

Sunt singura, fiindca voi m-ati lasat.

~Adela ”

            Asta era. Asta scrisese pe o foaie ingalbenita, veche, cu un scris elegant, dandu-si toata silinta sa exprime ceea ce ingropase de multa – multa vreme. Daca se vor intreba de ce, vor afla.

Adela privi din nou acea foaie. O mototoli, o inghesui in fundul unui sertar si se convinse inca o data sa mai dea cuiva o sansa.

Anunțuri

Deci...ce parere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s