~ 25

-Alo?

-Adelayde Grande, unde dracu’ esti? Urla Aniella in telefon in momentul in care vocea obosita a fiicei ei se auzi in difuzor.

-Cat e ceasul?

-Noua. Seara. Lipsesti de ieri, pentru Dumnezeu! Inca un pic si chemam politia! Nu-mi mai face asta, Doamne-Dumnezeule, am facut un atac de panica!

Aniella era, evident, usurata. Dar pentru ce sperietura primise se simtea nedreptatita. Si curioasa. Fiica ei lipsise o zi intreaga, ba mai mult. Era la mijloc un baiat, iar sufletul ei de adolescenta o rodea de curiozitate sa afle detaliile. Chiar daca Adela nu i-ar fi zis. Doar asa, o mica confirmare, apoi sa inceapa si ea, in sfarsit, discutia aceea specifica despre protejare pe care o au toate mamele cu fiicele lor. Era mai mult un monolog imaginat de ea si abia astepta sa i-l dezvaluie fetei sale, dar astepta momentul potrivit.

-Cu cine esti?

Nici un raspuns la capatul celalalt al firului un timp. Apoi auzi vocea sopitita, disperata a Adelei:

-Cu cine sunt?! Exclama ea in soapta catre o alta persoana – un baiat, Aniella era sigura. Incerca sa-si ascunda zambetul din voce:

-E un baiat acolo, asa-i? Adelayde Grande, acasa imediat!

Nici un raspuns din nou, un oftat, un ok la fel de soptit si apoi i-a inchis telefonul. Trebuia sa discute despre asta. Nimeni nu-i inchide Aniellei telefonul cand vrea sa afle ceva. Cum adica? O tine in suspans? Of, fetita ei a crescut!

Si n-are nici o idee.

Anunțuri

4 gânduri despre “~ 25

    • I’m not doing the nasty :))) ok, daca ma strădui un piiiiic mai mult pot sa scriu ceva demn de mr gray chiar :)) god knows, am citit o Gramada din astea cu harry styles :)) dar mai trag un pic de urmă de inocenta pe care o mai am 😀

        • nu neaparat fic… doar cauta harry styles dirty imagines pe tumblr/google si o sa vezi 😉 bine, eu nu caut numai din asta fiindca fac parte din o gramada de fandoom-uri (si cred ca fanii lui Dean winchester nu sunt prea inspirati cand vine vorba de nasty stuff :)) ) deci cam stiu cum sta treaba si ce anume sa caut 😉

Deci...ce parere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s