~ 23

Indrazni sa arunce o privire spre ea si incremeni vazand acea lacrima solitara alunecandu-i pe obraz.

-Crezi ca asta m-ar ajuta cu ceva?

Vocea ii tremura, la fel si buzele. El isi inclesta maxilarele. Trebuia sa-si fi dat seama. Adela a fost intotdeauna prea dulce, prea draguta, dar tot ce i se intamplase se adunase, iar el trebuia sa stie ca nu ii va arunca asta in fata. Trebuia sa-si dea seama ca o va tine inchisa, ii va da frau liber doar cand nu mai poate, incet, putin, cuvinte simple, cuvinte putine, rostite incet, timid, dar care au ecouri prea puternice in mintea lui.

Abia acum realiza asta. Pentru ca o singura propozitie il dezarmase. Pentru ca fata timida ce se ascundea acolo stia ca raneste mai mult in felul asta, dar era ea insasi prea ranita cat sa-i mai pese. Adela se invaluise in incredere, insa nu ajunsese pana la ea, iar acum acel val avea prea multe falduri ca sa o mai acopere in intregime.
Adela voia sa reziste, credea ca n-o sa poata in fata lui, insa el stia ca ea e mult mai puternica decat poate duce el. Acea simpla lacrima alunecandu-i pe obraz si el isi dorea sa fuga si sa fie inghitit de pamant, pentru ca era prea mult si prea putin pentru el.

Picatura chinezeasca. Asemenea ei, Adela va fi mereu acolo cu o singura replica care sa se infiga in el mai tare decat orice tipete. Si un cuvant, ar fi fost de ajuns pentru cat de rusine ii era de sine. Ar fi trebuit sa stie ca nu va mai putea s-o priveasca vreodata in ochi.

Iar ea…ea spera ca o va face. Spera ca o va privi fara vreun fel de teama sau regret, ca va fi doar un alt strain de pe strada si ca nu va mai trebui sa simta acel junghi in stomac de fiecare data cand il vede.

Spera ca nu i se va face ei mila de el.

Anunțuri

Un gând despre “~ 23

  1. Pingback: Capitol – Les Ames | The fictional kiss

Deci...ce parere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s