~ 22

            Adela privi in jos spre picioarele ei goale. Tricoul era prea mare pentru ea, ii acoperea pantalonii si manecile ii ajungeau la jumatatea antebratului, se simtea acoperita si in acelasi timp prea goala. In plus nu apucase sa gaseasca baia aia si nu avea nici o idee cum ii arata parul. Tot ce putea gandi era ca probabil arata  foarte amuzant asa, cocotata pe blatul mesei din bucatarie si cu cana cu ciocolata in maini. Ca o pustoaica. Iar numai asa nu si-ar fi dorit sa apara in fata lui.

Isi ridica privirea si il urmari cum scotoceste prin frigider. Ce-si inchipuia, ca are nevoie de el sa aiba grija de ea?

Dar in ciuda faptului ca stia ca n-ar fi trebuit sa se afle aici, ca nu este sanatos pentru ea insasi sa se afle asa aproape de el, n-ar fi vrut sa plece.

-Vrei sa-mi zici ce s-a intamplat, sau ma tii aici doar pentru amorul tau propriu?

Replica asta ii iesise mai dur decat dorise. Dar pana la urma Adela hotari ca merita asta, orice ar fi facut (sau nu, inca nu stia) pentru ea azi-noapte. Ochii i se ingustara in momentul cand vazu cum Edan isi inclesteaza maxilarul cand se intoarse spre ea. Acum ce, era o povara? Ar fi plecat daca ar fi lasat-o de prima data.

– Pentru amorul propriu? Aha, imi face placere deci sa ma iau la bataie cu vreun tip la o petrecere pentru a-ti salva tie fundul. Interesante concluzii tragi.

Adela isi stranse buzele si-l impinse cu piciorul, el se dezechilibra si se sprijini exact intr-o prajitura cu ciocolata.

Se intoarse uitandu-se urat la ea apoi trecu spre chiuveta trasandu-i o linie de ciocolata pe frunte.

Se astepta cumva sa se joace cu el sau ce? Adela isi sterse la repezeala ciocolata de pe frunte si se spala pe maini langa el.

-Iti place, astepti momentul bun, nu-i asa? Fata se intoarse spre el confuza dar el refuza sa priveasca spre ea.

-Ar fi mult mai usor, doar tipa, spune-mi tot ce astepti si ai asteptat atata timp sa-mi spui si pleaca. Asta astept, vreau doar sa stiu cat de tare ma urasti.

Anunțuri

17 gânduri despre “~ 22

  1. Pingback: Capitol – Les Ames | The fictional kiss

Deci...ce parere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s