~ 19

Petrecerile sunt guvernate de alcool. Iar alcoolul duce la sex.

E simplu, ajungi la o petrecere si ai de ales, te faci manga iar dimineata te trezesti in pat cu unul mai mahmur ca tine, sau te ti de-o parte cand vine momentul in care orice mascul pe o raza de 500 de metri incearca sa te aduca in pat cu el.

Adela invatase asta de prima data. Iar prima data venise la o petrecere neinvitata. Dupa o anumita ora, asta nici nu mai conteaza, dar ea nu stia asta in acel moment. Fusese destul de stinghera si cuminte cat sa nu fie luata in seama de niciun baiat beat sau de vreo fata ametita care sa realizeze ca e doar o boboaca ce n-are ce cauta acolo.

Insa pentru toata lumea exista acea prima data, iar prima data a ei fusese…memorabila. La frageda varsta de 15 ani cu proaspatul ales capitan al echipei de fotbal si care-i fusese rival lui Edan la acel post, despre prima ei data s-a vorbit mai mult decat despre petrecerea in sine.

Cu luni in urma, asta ar fi facut-o sa nu mai iasa din casa saptamani, insa atunci purta toate acele barfe si soapte cu atata incredere si superioritate incat ti-era si greu sa crezi ca e vorba de ceva rau. Avusese grija sa nu se mai apropie de vreun baiat pentru luni de zile ca sa nu treaca in extrema cealalta, oricine isi permitea o aventura la o petrecere, numai fetele usoare isi permiteau cate una la toate petrecerile.

Adela stia foarte bine ce limite sa incalce si ce limite sa respecte.

Isis insa alesese alta cale. Edan era un baiat… ravnit. Iar, desi ii era greu sa admita chiar si in mintea sa asta, Adelei ii venea greu sa stie ca el se culcase cu jumatate din fetele de la facultate. Stia pur si simplu ca asa se intampla: din privirea lui usor rezervata cand era cu Isis, din incruntatura lui Gabe si din soaptele si barfele celor de-a 12-a.

Oricat n-ar fi vrut sa-l urmareasca, nu se putea abtine si ii stia prea bine acea pozitie a buzelor cand mintea si clipitul nervos atunci cand era stresat.

In orice caz, Isis se ridicase social datorita lui si petrecerii din vara, iar Adelei nu-i pasa atat de mult de asta pe cat ii pasa de faptul ca de fiecare daca cand se gandea la asta stomacul i se strangea dureros. Isis se culcase cu Edan, n-ar fi trebuit s-o apese atat de mult. Isis avusese parte de o prima data cu Edan, nici acest lucru nu ar fi trebuit s-o zdruncine atat de tare.

Adela n-ar fi recunoscut ca era geloasa, dar stia ca e.

In seara aceasta insa, avea sa se imbete – nu destul de mult cat sa nu poata respinge avansuri de la vreun ciudat dezgustator dar exact cat trebuie ca sa para o prada buna pentru unul din cei din anii mai mari si din cei mai aratosi.

Anul trecut fusese singura boboaca ce intrase la o petrecere si reusise sa puna mana pe unul de-a 12 – a si nu oricare. Anul asta nu ramasese „peste noapte” decat de doua ori, daca va mai avea cu cine, va mai incerca o data.

 

 

Anunțuri

6 gânduri despre “~ 19

Deci...ce parere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s