~ 18

Gabe nu isi intreba sora ce se intamplase. Nici nu credea ca e ceva ce vrea sa stie. Pe Jen o afectau multe iar el crescuse luandu-se la bataie cu toti cei ce o faceau sa planga. O vreme facea asta impreuna cu Edan si pentru Adela.

Pana cand ei se mutasera. Edan si Gabe intrasera a cincea la alta scoala, Isis tinuse mortis sa o mute la aceeasi scoala, Jen era sora lui, era normal sa vina cu el…dar mama Adelei nu putea sa o aduca in fiecare dimineata acolo. Isis fusese mai mult decat multumita sa il aiba pe

Edan ca prietenul ei si doar al ei. Si se asigurase ca asa va fi. Toate fetitele au intiparita in minte o pasiune pentru un baiat cand sunt mici, la Isis a degenerat – mult.

Devenise o obsesie, Jen era nevoita sa o asculte ore intregi si sa o evite cand nu avea dispozitia necesara unei astfel de conversatii. De cand cu accidentul – nu le facea placere sa isi aduca aminte de acel moment cand parintii lor le spusesera asta, Isis nu fusese afectata, poate putina vina dar i-a trecut in cele din urma, insa ei doi si Edan fusesera distrusi – de atunci toti au lasat-o pe Isis cu obsesia ei. Jen ar fi vrut sa se apropie de Adela, dar intelegea ca in mare parte era si vina lor. Nu poti sa te intorci la cineva dupa ce i-ai intors spatele pur si simplu.

Adela se aruncase in fata unui camion cand avea 14 ani. Gabe fusese nevoit sa repete asta cateva minute pana sa inteleaga cu adevarat ca insemna sinucidere. Jen plansese zile in sir iar Edan… Edan parca nu mai era alaturi de ei. Apoi ea isi revenise.

Atunci interveni vina. Jen isi ferea privirea de fiecare data cand o vedea, Gabe la fel, Edan o privea de la distanta, de departe, niciodata in ochi. El o urmarea. Si nu ii era greu. Ar fi fost imposibil ca ea sa revina la aceasi scoala – Adela avea nevoie de un nou inceput iar zvonurile nu ar fi ajutat cu nimic. Deci mama ei a adus-o aici. Lucru bun, daca te gandesti cat de bine este acum.

Numai Isis a indraznit sa ii zambeasca intr-o zi, un zambet rautacios pentru ca ea era fata noua cu un trecut destul de infricosator in timp ce Isis era parte din echipa de majorete si din multe alte grupuri si activitati. Asta insemna ceva.

Pana in ziua in care a aflat ca a fost inlocuita, la toate, de Adela. A fost prima data cand Jen, Edan, Gabe si Isis au vazut-o zambind dupa mult timp. Si nu era un zambet prietenos.

Anunțuri

6 gânduri despre “~ 18

Deci...ce parere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s