~ 17

Jen isi sterse lacrimile de pe obraji si iesi din sala de clasa. Dorise doar sa fie de ajutor, daca pana acum nu fusese nu insemna ca nu poate sa incerce, nu? Se pare ca nu. Poate Gabe nu realizase, poate ca nici Edan, dar stia prea bine ca lui Isis ii facea placere sa-si etaleze iubitul in fata ei pentru ca o ranea. Nu-si dadea seama daca Isis stia de ce sau  doar presupunea ca Adela se simtea tradata, dar Jen vedea asta in ochii ei, de fiecare data cand el se intorcea se straduia sa fie rece, calculata, dar Jen vedea disperarea din ochii ei si nu ii luase mult sa inteleaga cat se straduie sa-si reprime acele sentimente.

Primi in acelasi timp cu toti ceilalti mesajul despre petrecerea data de Amanda Rue de diseara, dar nu se simti in stare sa dea ochii cu prietenele ei entuziasmate de asta. Pur si simplu avea sa treaca peste petrecerea asta si sa ignore pe toata lumea…sau putea trece  peste scoala cu totul. Isi suna fratele.

~ ~ ~

            Locul gol al lui Jen de la trigonometrie parca cerea atentie. Adela nu-si putea lua ochii de la el si nu reusea sa nu faca ipoteze. Incerca sa se convinga ca nu ea fusese de vina. Doar ca nu prea functiona. Dintre toti pe Jen ar fi putut-o ierta, Jen era buna. Poate prea buna sa i se opuna lui Isis, prea buna sa spuna ce gandeste…

Nu, nu-i mai cauta scuze. Jen ar fi fost in stare sa o ajute, sa fie prietena de care nu avusese parte si nu a fost. Nu fusese in dispozitia necesara sa mearga la petrecere, insa ce altceva ii trebuia decat o distragere?

Iesi din clasa cu toti ceilalti si le spuse fetelor ca se razgandise.

Anunțuri

5 gânduri despre “~ 17

Deci...ce parere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s