~ 16

Simtea cum i se intoarce stomacul pe dos vazand scena aceea din nou. Era constienta ca cel putin pentru cateva zile va trebui sa fie martora dragostei dintre ei doi. De data asta trecu, ignorand intrebarile si saluturile tuturor si intrand direct in clasa ei fara sa priveasca spe cineva. Isi inclesta maxilarele si ramase asa, conturand pierduta pe caiet si nebagand de seama relatarea profesorului pana ce simti atingerea calda pe umarul ei. Isi ridica privirea inca absenta, insa pupilele i s-au ingustat vizibil cand ochii ei s-au intalnit cu acele doua irisuri caprui adanci.

Inghiti in sec analizand figura cunoscuta si astepta, insa Jen doar clatina usor din cap spre clasa goala de-acum si ii sopti doar atat cat sa poata ea sa auda ca ii pare rau. Pentru o clipa, Adela fu cuprinsa de nostalgia acelor momente cand se simtea mai aproape de Jen doar privindu-i ochii aceia calzi, insa Adela invatase atat de bine sa nu se mai lase prinsa de amintiri si in niciun caz de prietenii mincinoase…

Se ridica din banca si se indeparta, un usor regret o cuprinse atunci cand o vazu cu lacrimile pe obraz inainte sa plece.

Anunțuri

3 gânduri despre “~ 16

Deci...ce parere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s