~ 14

Edan deschise ochii auzind aceleasi cuvinte ca un ecou al viselor lui. Rebecca…sau Rachel? Nu-si amintea, dormea linistita pe pieptul lui. El isi retrase mana de pe talia goala a fetei si se indeparta cu grija de ea, apoi se imbraca si se incheie la nasturii camasii cu o mana si isi verifica telefonul cu cealalta.

Injura in soapta cand vazu cele 6 mesaje de la Isis, apoi privi peste umar sperand sa n-o fi trezit pe Rebecca…Rachel. Oricare i-ar fi fost numele. Fusese nevoie de rabdare si indemanare pentru a-si trage de pe pat pantalonii prinsi sub picioarele fetei, apoi iesi camera trecandu-si mana prin par. Pentru un scurt moment ii veni in minte figura dezaprobatoare a mamei lui. Dar apoi realiza ca nu se simtea ca si cum ar fi inselat-o pe Isis. Era un fel de lege a compensarii. El nu putea avea ce doreste, ea nu putea avea ce doreste. El pierduse cea mai importanta persoana a vietii lui din cauza ei, ea trebuia sa se multumeasca cu aparenta unui iubit perfect.

Ce situatie interesanta. Isi insela iubita aproape in fiecare noapte iar el avea la randul lui inima distrusa de fata care il ura…

Anunțuri

9 gânduri despre “~ 14

Deci...ce parere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s