~ 13

Nu ii spusese nimic mamei despre asta. Pretinsese ca a fost la scoala, iar a doua zi decisese sa infrunte asta, pe jumatate dorind sa mearga si ii arate ca nu mai e aceeasi fetita plangacioasa care se agata de el, iar cealalta jumatate dorind sa se tranteasca pe canapea cu o cutie cu inghetata de ciocolata si sa urmareasca intregul serial Gossip Girl din nou si din nou.

Dar mai era si acel mic lucru numit orgoliu pe care atat ea cat si Isis il aveau, iar toata treaba asta nu putea sa se termine in favoarea celeilalte fete. Poate ca nu il avea pe Edan, dar inca avea mandrie.

Isis pe de alta parte era perfect multumita cu noua situatie. Edan era iubitul ei de cateva luni. Parea ceva firesc, nu? Crescusera impreuna – desi nu de la inceput ca si Adela – dar erau prieteni buni, cel putin pana a plecat la facultate.

Diferenta intre Jen, Gabe si el era ca Edan era prea dragut sa incerce sa se opuna. Edan ramasese al ei. Distanta dintre ei fusese ceva enervant la inceput, mai ales ca Jen decisese sa nu mai stea cu ea iar Gabe era tot timpul prins cu munca, insa dupa vara trecuta, cand Isis ajunsese…mai apropiata – in sens fizic – de el, ramasesera impreuna. Iar Edan era prea dragut sa o insele cu cineva de la facultate.

Anunțuri

7 gânduri despre “~ 13

  1. PROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOST!!EDAN E CEEEEEEEEEEEEL MAI MARE PROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOST PE CARE L-AM VAZUT!Cum pana mea sa fii „prea dragut” pentru a alunga o javra ca Isis,pe bunee?!:O
    Btw,mi-a placut ca ai scris mai mult la capitolul 11,apoi iar mi-ai dat cu lingurita la 12 si moderat la 13.Ma superi!Si imi place mult noua semnatura ;;)

    • ma bucur ca.ti place, treaba mea e sa scriu indiferent daca supar oamenii :))) si inca o data…il iubeeeesc pe Edan, nu te lua de el ca ai sa vezi tu! Ma razbun pe Adela daca nu pot pe tine 😀 o sa vezi tu de ce il iubesc

Deci...ce parere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s