~ 11

Ar fi fost ca orice alta zi. Ar fi disparut in negura amintirilor, n-ar fi lasat in urma nici o rana deschisa, daca n-ar fi vazut. Daca nu ar fi auzit din nou aceleasi cuvinte, daca nu ar fi vazut acea scena in dimineata respectiva, daca el nu ar fi venit dupa ea sa ii ceara sa ii vorbeasca.

Acum 2 ani, cand era pe marginea prapastiei nu il interesase, desi el era singurul care ar fi putut sa o impiedice sa se arunce. Plecase. De la incident nu ii mai adresase un cuvant. Iar acum aparea in fata ei…de fapt, nu. Aparea in curtea scolii sarutand-o pe Isis de parca ea ar fi fost cea mai importanta persoana din viata lui… Adela isi retrase gandul, poate ca era. Poate ca daca pentru ea, Edan era cel mai important, poate lucrurile stateau altfel din punctul lui de vedere. Fugise. Fara niciun fel de efort de a-si masca lacrimile fugise inapoi acasa unde nu ar fi vazut acele scene oribile si unde n-ar fi putut sa auda acele doua voci rasunandu-i in minte: a lui si a ei…

„- De ce vine mereu la noi. Are si ea o mama, se agata de tine tot timpul.

-Asa e…”

Da, avea o mama. O mama prea ocupata cu propria drama si durere ca sa mai fie alaturi de fiica ei. Acum avea si un tata. Acum avea si o familie care se temea ca va pica in aceeasi depresie, iar pentru ei se straduise atat de mult. Aniella nu realizase cat de grav fusese afectata fiica ei pana la incident, iar Will se implicase cat a putut… Iar acum putea fi daramata toata increderea pe care si-o construise cu grija. Doar pentru ca iubise pe cineva desi stiuse ca nu i se va intoarce vreodata acel sentiment.

Ii ura, pe amandoi, pe toti patru. Pe Jen pentru ca a privit de la distanta, pe Gabe pentru ca nu a aparat-o in fata celor mai mari cand a vazut fotografiile, pe Isis pentru ca l-a indepartat pe Edan de ea si pe el pentru ca nu a incercat sa i se opuna… o lasasera singura sa lupte iar ea fusese prea slaba.

Anunțuri

3 gânduri despre “~ 11

Deci...ce parere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s