Nathaniel

Nathaniel Sebastien Desombre

Data nasterii: 3.07.1994

Aspect: Parul negru, ochi albastrii-verzui inaltime: 1.82
Este o persoana aroganta, mandra si incapatanata. Dar este si foarte impulsiv, iute la manie, posesiv si nu ii place sa colaboreze cu altii.

Categorie: Demon Sucub

Detalii: A crescut in legiunile de demoni, este unul din cei mai rari: sucub. Un demon al flacarilor, cu o putere egala cu decazutii, din acest motiv a fost trimis de Hades dupa ultima Anastatis (LeReve). Dar Hades il urmareste in secret si crede ca nu se descurca, trimite un decazut sa preia misiunea, dar Nathaniel nu e de acord. In loc sa se intoarca in legiune, i se opune acestui inger negru si acesta, infuriat decise ca nu are nevoie de inca o complicatie in misiunea lui si il ucide, insa legatura dintre el si Marisol il mentine in viata. Ca sa achite aceasta „datorie” fata de ea, ii promite ca o va apara zi si noapte de acest decazut.

___________________________________________

Ok girls! Nu am revenit de tot dar o sa scriu cand am timp, pana acum n-am stat un moment si n-am scris un cuvant, deci capitolul 5 va aparea saptamana asta.

Anunțuri

12 gânduri despre “Nathaniel

  1. wow!!!! deci, ce bunaciune ai putut sa gasesti tu… si demon pe deasupra… acum sunt curioasa, daca ,,datoriaŢ lor se va rezuma doar la aparat zi si noapte… sau va evolua… in altceva

Deci...ce parere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s