Ethan LeReve

Ethan Laurent LeReve

Data nasterii: 7.01.1749

Aspect: ochi aurii, par saten spre roscat, inaltime:1.83

Este o fire foarte calculata, dar e incapatanat si putin arogant. Nu este prea competitiv, dar este posesiv si protector (ca orice tata). Nu ii place sa fie criticat si este destul de orgolios.

Categorie: Pheonix simplu

Detalii: Este descendent a uneia din primii pheonicsi, Derasire Marielle LeReve, dar ca toti ceilalti pheonicsi, nu a mostenit puterile. Banuieste ca Marisol este mostenitoarea acelor puteri, are multe cunostinte despre lumea supranaturala si incearca sa-si ghideze fiica astfel incat sa scape de furia lui Hades, fara succes.   Este primul care afla ca Decazutii, ingeri ai intunericului, ii ajuta pe demoni la vanatoare oferindu-le noi cai de a ucide pheonicsi, iar astfel devine o tinta, alaturi de Marisol.

Anunțuri

2 gânduri despre “Ethan LeReve

  1. wow, ce bunaciune frate… eu chiar mas putea indragosti de el… dar tot un tradator paremi-se ca e….adica ii ajuta pe demoni sa-i omoare pe semenii lui, si normal ca dupa ce-i va fi omorat pe toti e la mintea cocosului ca -l vor vrea mort si pe el…. dar, povestea ta, personajeele tale!!!! ma duc la celelalte sa vad ce surprize pregatestii…

Deci...ce parere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s