13 – Moment

 

O sa ma sparg. O sa ma sparg din nou, in milioane de bucatele mici, care stranse laolalta o sa alcatuiasca o gramajoara de sulfet incapabila sa se repare singura. O gramajoara care mai fusese sparta si lipita cu un lipici prost, care n-a tinut decat putin timp ca o iluzie apoi piesele s-au desfacut si au cazut pe jos si s-au spart in bucati si mai mici si s-au pierdut, iar ceea ce a ramas e adunat la  un loc, parca incercand sa demonstreze ca, la un moment dat, fusesera poate o opera de arta, un artefact sau poate o simpla glastra, dar fusese ceva iar acum nu mai era nimic.

Acesta fusese ultimul meu gand, inainte sa vad picaturile rosii cazand de pe marginea pumnalului si ochii verzi privindu-ma superior cand am inchis ochii…Un singur moment, care le curma pe toate celelalte. ~Marisol

Anunțuri

5 gânduri despre “13 – Moment

  1. Pingback: O flacara in noapte + Remember Concurs |

  2. Oh Doamne!!!A fost asa de…profund,si o spun la modul cel mai serios.Pe bune,m-a atins cu fiecare cuvintel rostit/gandit.Felicitari pentru o opera de arta care merita toate laudele si ce sa mai spun?Astept primul capitol din O flacara in noapte II pentru ca simt ca va fi ceva colosal!

Deci...ce parere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s