6. Crime

You'll never walk alone - forest, fantasy, girl, misty, alone, sad, blue, night, dense

„3 victime, cauza mortii e necunoscuta”  Nathaniel ridica din sprancene. Daniel, sucubul cu care isi „impartea” acum rolul de la moartea lui Marisol, citea cu interes acel articol de ziar. -Ce? Crezi ca e unul din ei? Nu-s chiar atat de prosti incat sa iasa acum la vanatoare. -Ei, poate unii sunt. Oricum, ce pierdem daca verificam? -Timp. O fi vreo boala, oamenii mor foarte usor. N-are rost sa mergem pana in sud doar pentru atat. -Fie, macar trimite pe cineva sa verifice daca e vreo urma de aura pe-acolo. Nathan pufni, dar accepta si isi trimise unul din suborodonati intr-acolo. De fapt, ar fi fost amuzant sa-l trimita pe decazutul ala caruia ii furase sansa la glorie. Daniel il privi suspicios, dar decise sa nu-i dea atentie, avea zambetul ala sadic deseori. Poate ca era nebun.

~ ~ ~ ~ ~

Eric simtea ca ceva nu e in regula. Doar avea sentimentul ca facuse ceva gresit. Iar primul lucru care-i veni in minte fu Marisol. Injura in soapta, trebuia sa se duca sa verifice, dar nu putea acum cand Hades era furios ca lipsise atat timp.

Auzi sunetul frunzelor sfaramate inainte sa o vada pe ea alergand, urmata de un sucub cu chef de joaca. Putea termina asta mult mai rapid, dar el decisese sa o chinui. Eric isi inclesta maxilarele in momentul in care fata se impiedica si realiza cine era. Sucubul ii sufla un cerc de flacari in jur, nelasand-o sa scape.

Eleea incerca sa treaca de peretele de foc, insa acesta se ridica amenintator spre ea si fata se dadu inapoi inspaimantata. Si flacarile disparura dintr-odata, lasand in urma un cerc de iarba arsa. Pheonixul se intoarse repede si privi cu teama silueta intunecata ce se prabusea la picioarele unui inger. Aripile i se leganau linistitor in contrast cu chipul tensionat. Nu-i arunca decat o privire iar apoi pleca cu acel pas usor si elegant pe care il mai vazuse doar odata si ii sopti doar intr-atat cat ea sa poate auzi…

-Nu-ti bate joc de viata ce ti-a fost o data salvata. Si tarand dupa sine trupul neinsufletit al sucubului, disparu, lasand-o pe Eleea singura cu lacrimile pe obraz, recunoscatoare dar uimita si cu numele lui pe buze. Se ridica si fugi in continuare.

~ ~ ~ ~ ~

Succubul trimis de catre Nathan in Dallas se plimba linstit in miez de noapte pe strazile laturalnice, fara sa-si dea seama de zambetul ce incoltea pe chipul urmaritorului sau. Acel succub verificase intreg orasul fara sa gaseasca o urma de Putere sau Aura si verificase toate crimele, care nu parea a fi facute de un om. Ajunsese la concluzia ca oricine sau orice i-ar fi ucis pe acei trei barbati plecase de mult. Isi dadu seama ca a gresit in momentul in care simti cutitul infigandu-se adanc in spatele sau si isi dori sa fii ajuns, macar, sa-i avertizeze pe ceilalti…

A doua zi, cand fu gasit de catre o femeie, lipsit de orice acte, de bani si de toate armele pe care le avusese la el. Nathan nu primi niciun raport in urmatoarele zile, dandu-si seama ca, poate, ar fi trebuit sa-l asculte pe Daniel. Sau, poate ca nu un pheonix i-a ucis succubul, niciunul nu ar fi o provocare pentru specia lui…cu o singura exceptie, dar mortii nu se intorc sa se razbune.

Anunțuri

8 gânduri despre “6. Crime

  1. Pingback: Capitol :) + Nominalizari |

  2. am mai citit o poveste despre succubi, putin mai diferita. nu stiu daca ai citit georgina kincaid, dar daca nu sa o citesti pentru ca e fooooarte tareee. 😀

Deci...ce parere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s