Doar fii !

Fii femeia care zambeste cand isi vede fostul, la care inca tine, de mana cu alta si spune “buna” chiar daca nu i se raspunde. Niciodata sa nu te injosesti in fata unui barbat! Una e sa-ti calci pe orgoliu pentru persoana iubita si alta e sa te calce el in picioare pentru orgoliu. Oricat de mult l-ai iubi, nu te injosi pentru cineva care nu merita, caci cei care merita nu te vor lasa s-o faci. Nu ingheta iarna de frig doar pentru ca bluza aia e “la moda”. Nu urma moda, ci reinventeaz-o. Fii femeia care insenineaza ziua cuiva cu un singur zambet si cea al carui parfum e placut, nu deranjant. Fii cea careia nu ii e rusine sa iasa pe strada in trening si nemachiata si cea care apare in fata lui si in haine de casa si parul prin in coc.

image

Fii cea langa care fiecare barbat viseaza sa fie, dar totusi un singur norocos o tine de mana mandru ca dintre atatia ea l-a ales pe el. Fii femeia care arata ca ii pasa atat de subtil, incat sa nu se dea de gol ca ii pasa prea mult. Fii femeia indiferenta la barfe, cea care iarta cat se poate, cea care nu e stresanta, cea care incearca orice pana reuseste.

Fii femeia care e perfecta in imperfectiunea ei si stai langa barbatul care te iubeste tocmai pentru ca nu esti perfecta, ci originala.

Anunțuri

Un gând despre “Doar fii !

Deci...ce parere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s