Acel personaj.

  • -Bine, cum zici tu. Si pleca.
  • -Kara se intoarse, zambetul stergandu-i-se de pe fata. Iarasi. Vorbi cu altcineva. Dar nu parea interesat. Din nou, era descurajata. Se intoarse in banca. Privi in spate, din nou, nimanui nu parea sa ii pese ca statea iar singura.
  • -Se aseza langa persoana care parea ca are cateva lucruri in comun cu ea. Incearca sa vorbeasca. Nici una nici cealalta nu au chef de vorba.
  • -Kara se asaza la loc. Nu se simte bine. Nu se simte ok. Nu se simte la locul ei.
  • -Abia asteapta sa-si vada prietenii. Prietenii care au tradat-o de multe ori, dar care o cunosc. Poate din cauza aceea au tradat-o. Fiindca o cunosc destul de bine cat sa stie cum. Dar acolo stie ca poate sa zica orice si sa faca orice fiindca ei au nevoie de ea si ea are nevoie de ei. Din moment ce nu are altii. Nu se simte bine. Nu se simte bine decat cu ei, apoi se condamna singura ca a stat cu ei. Nu o merita, dar se pare ca ceilalti cred ca ea nu-i merita pe ei.
  • -Si totusi ce a facut? A fost doar cineva care si-a dorit prieteni. Fiindca stia ca ea ar fi o prietena buna. Fiindca stia cat a suferit, nu voia sa faca pe altii sa sufere. Dar altii nu vad asta. Altii o lasa singura. E draguta, nu neaparat frumoasa. E draguta. E buna, zambeste des, rade la toate glumele, vorbeste cu toata lumea…si totusi toti par sa gaseasca pe cineva mai bun.
  • -De ce? De ce ea sta in pat, macinata de toate gandurile, cand altii isi au asa numitii prieteni cu care sa se laude, iar pe ea o lasa singura? De ce unii isi spun secrete, iar pe ea o lasa in urma? De ce in ea nu au incredere, cand ea ar pretui fiecare cuvant… De ce toata lumea apeleaza la ea doar cand are nevoie de ceva, nu si sa vada ce mai face?
  • -E chiar atat de…dispensabila? Lipsa ei nu ar schimba nimic? Ar fi doar un loc gol la scoala, o prezenta in minus, sau doar cineva caruia ii simti lipsa atunci cand ai nevoie de ajutor? Toata lumea spune sa te indepartezi de persoanele carora le pasa doar cand au nevoie de ajutor… dar cand stii ca daca le indepartezi nu mai ai pe nimeni? Care e solutia?
  • -Singuratatea, nu-i asa? Mai bine ar muri decat sa fie singura, desi se simte destul de singura. Sa infrunte asta ar darama si mica baza care mai exista. Ce ramane de facut? Kara plange. Nu e nimic de facut. Oare pentru ce traim, cand suntem singuri?
  • -„Domnisoara stapaneste, evident, arta literaturii. Acel personaj, este ea insasi. Este foarte clar.” – Von Linden, carte: Nume de cod: Verity
Anunțuri

Deci...ce parere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s