Don’t.

BeYou

Ar trebui sa fie altfel. Sa fii propriul „tu” alergand in ritmul tuturor. Dar, se intampla sa fii prada lupilor…de cele mai multe ori. Si nu sti daca asa va fi mereu…sau e doar o faza.

Se intampla sa fii singur printre atatia. Si se intampla sa fii fericit sau trist. Momentul in care vezi pe altul suferind si intelegi ca si ceilalti sunt ca tine…dar totusi diferiti.

Momentul cand vezi ca si altul e prada intr-o zi… dar parca ei a doua zi se ridica si sunt primiti inapoi in haita. Iar pe tine…te lasa sa zaci, te ataca uneori si asteapta parca sa renunti.

Pentru mine, nu pentru ei,  pentru mine fiindca stiu prin ce treci, sunt, poate, in aceeasi situatie si stiu ce eliberare astepti… nu renunta! Pentru tine, pentru mine, pentru amandoi.

Asa e viata. Si va fi de acum inainte. Trebuie doar sa intelegi ca fiecare se lupta cu demonii lui, cu nesiguranta lui, cu temerile lui, cu rusinea lui… Traieste pentru momentele in care iubesti, pentru momentele de singuratate in care esti tu insati, pentru momentele de tacere confortabila pe care le ai cu cineva si pentru secretele pe care le pastrezi de atata timp…altfel pentru ce ai muncit pana acum? Traieste pentru ce nu observi dar ai oricum, pentru ce visezi si pentru ce speri, altfel nu o sa fie niciodata realitate.

(Scris in urma unui articol despre – nu stiu echivalentul in romana si mi se pare ca oricum are un impact mai mare asa – Seflharm)
Anunțuri

Deci...ce parere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s