I’m not a hater, but…

Nu sunt hater, dar unele persoane merita sa fii hater cu ele. Persoanele alea care ii acuza pe gay, persoanele care nu suporta animalele, persoanele care ii condamna pe cei care se taie sau au genul asta de probleme. 

Dar, eu sunt hater cu altii. 

Fiti atenti. Cand cineva face ceva, altcineva vorbeste despre el. Ei bine se gaseste si acea a treia persoana care vine sa-l contrazica si sa-i zica sa nu mai faca atata tam-tam. Ei bine eu sunt acea a patra persoana care se ia de al treilea ca se baga. Cat nu-i sufar eu, aia care atunci cand zici ceva ei se cred destepti si fac pe indiferenti si te fac sa te simti prost. 

Deci pot sa fiu cu totul de acord cu ce a zis acea a treia persoana, daca i-a taiat din entuziasmul celui care povesteste, atunci nu mai are ce discuta cu mine. Din punctul meu de vedere, nu ai dreptul sa lasi pe cineva vorbind, sau sa nu asculti atunci cand vorbeste cu tine daca si tu esti ascultat la randul tau. 

Persoanele alea care nu vor decat sa fie ascultate nu si sa asculte. Pe ele nu le suport deloc. Si persoanele care ii desconsidera pe altii doar fiindca au alta parere. Trebuie sa privesti per ansamblu, nu doar o preferinta a acelei persoane. Si nu poti face asta daca nu-i asculti si daca n-ai rabdare. 

 

Anunțuri

4 gânduri despre “I’m not a hater, but…

  1. Bine zici ! Imi este mie rusine de prostia lor. :-j Mai ales persoanele care sunt impotriva gay-lor. Asta cred ca e singurul fapt care ma scoate din sarite, maxim ! Dar,oricat ti-ai bate gura,nu te baga nimeni in seama.Omul ramane cu prostia lui,asa e dat . :-<

Deci...ce parere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s