Obiecte fragile

 

Era asa de fragil, mergea atat de incet si obosit, ar fi trebuit sa stii. Ar fi trebuit sa stii ca nu va mai suporta inca o lovitura. Ca nu va rezista destul. Ar fi trebuit sa se gandeasca ca nu e destul de puternic pentru un nou inceput. Ca indiferent ce se va intampla…va fi tot singur. Ar fi trebuit sa stie  ca o data pierdut…locul lui va fi al altcuiva.

Lovitura dupa lovitura, pierdere dupa pierdere. Cand dai cu un obiect fragil de pamant, ar trebui sa stii ca nu va rezista. Sau nu va fi niciodata la fel. El nu mai putea avea incredere. Nu mai putea accepta ca cei din jur traiesc, iar el nu… El astepta ca cineva sa vina si sa-i aduca un zambet, el a incercat sa obtina acel zambet si cineva i l-a furat de sub nas. El trebuie sa priveasca felul cum altii au parte de tot ce isi doreste si el. Trebuie sa inteleaga ca e diferit, iar cei din jur nu se aproapie destul de mult de el cat sa vada ca diferit este de fapt ceva bun. Ceilalti nu se apropie pentru ca ei sunt fericiti.

Dar el e trist. E stricat. Nu mai are putere sa se ridice sau sa isi ridice capul. Nu are putere sa zica cuiva, nici sa priveasca inainte. Nu stie ce ar putea sa vada, ii e frica de ce ar putea sa vada. Ii e teama ca inainte este tot pustiu.

El e doar un suflet. Fragil.

____________________________________________

Poate ca vreti continuari, stiu ca vreti. Dar in acest moment nu ma simt destul de increzatoare ca sa fiu Alessia, destul de puternica ca sa fiu Adela, destul de optimista sa fiu Allyson, destul de determinata ca sa fiu Marisol sau destul de rece cat sa fiu Lucine. Stiu doar ca eu nu mai sunt eu si obisnuiam sa fiu ca ele toate.

Anunțuri

11 gânduri despre “Obiecte fragile

  1. Atunci poate e timpul pentru o noua poveste. Una in care sa fii neincrezatoare, slaba, pesimista, delasatoare dar cu un suflet bun 🙂 Ia tot ceea ce e bun din rau.
    Si daca nu e de ajuns, am sa fiu draguta si am sa-ti dau o bucata din fericirea mea, cu care m-am trezit astazi desi e o chestie neobisnuita avand in vedere stresul prin care trec 🙂 Sa-mi zici cand o priesti, ok? 😀

Deci...ce parere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s