Feeling little ~ Agatha Christie

Nu stiu, sunt asa de mica si ma simt atat de neinsemnata si oarba atunci cand citesc ceva atat de bun…

Tocmai am terminat Ceasurile de Agatha Christie si sunt gata sa spun ca nu ma voi face detectiv vreodata. Numai stresul de a avea atatea ipoteze, numai atentia de care trebuie sa dai dovada…si ma gandesc, cum a putut un singur om sa scrie atatea romane politiste, sa gandeasca niste crime asa complexe si sa ne inchida ochii asupra unor amanunte atat de evidente din acele relatari si replici doar prin talentul sau ca si scriitoare…

Sa cauti un criminal zile in sir si el sa fie chiar sub nasul tau e ceva uimitor, o minte sclipitoare, cea a criminalului si cea a autorului, fiind vorba de o carte. Cand te gandesti ca iti da atatea posibilitati si te face sa te gandesti la toate „pe ocolite” cand de fapt adevarul e chiar in fata ta…o sa scriu recenzia in urmatoarele zile si o sa fac si leapsa lui Lexy in curand, ma bucur ca n-am facut-o inca pentru ca pot sa adaug Ceasurile printre cartile din leapsa.

Am simtit nevoia sa laud cartea asta, pe mine m-a impresionat, nu atat povestea ci autoarea si stilul ei. Agatha Christie ramane una din scriitoarele mele favorite.

signature

Anunțuri

2 gânduri despre “Feeling little ~ Agatha Christie

Deci...ce parere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s