STW ^_^

13.Ai intrat vreodata pe wattpad? Daca da, inseamna ca stii ce e aia ”infectia ficurilor”.Ultima ”achizitie” a obsedatelor e formatia alacatuita din 5 baieti, One Direction.Baietii au fost sinceri cu fanii si si-au dezvaluit unele fobii sau hobby-uri, dar acestea au fost exploatate pana la refuz transformandu-i in niste ciudati cu probleme mintale. I-a de exemplu un actor al carui personaj il folosesti in ficurile tale si spune-ne ce ai simti daca ai vedea peste nopate cum e transformat intr-un paria pe motiv ca a fost sincer.Ai face ceva sa opresti asta? Si ce parere ai mai exact despre situatia in sine?

Wattpad a ajuns si la mine, desi am observat ca raman cam in urma cu anumite chestii…Oricum, sunt inscrisa si acolo, dar e doar un mod de publicitate, nu am postat decat un link catre acest blog, in cazul in care da cineva peste el.

Si mie-mi place One Dircetion (in special Liam si Niall *fangirl scream*) dar nu la modul -obsedata.

Cred ca singurul actor la care ma bag imediat sa sar in apararea lui e Ian Somerhalder…stii e ciudat, majoritatea sunt ori cu Twilight, ori cu The Vampires Diaries, citesti una si zici ca e cea mai tare…eu am citit prima data Twilight si mi-a placut mai mult TVD, cum vine asta? Sunt eu ciudata sau mai sunt si altii?  Oricum, e aiurea rau de tot sa se barfeasca despre tine, sa auzi peste tot cum lumea comenteaza despre ce-ai facut, chiar si ce n-ai facut pentru ca oamenilor le place sa inventeze, apoi sa ai curajul sa iti spui temerile in fata tuturor e si mai naspa cand vezi ca lumea incepe sa comenteze. Deci sunt sigur impotriva lor.

Anunțuri

Deci...ce parere ai?

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s