Hart of Dixie

N-am mai vorbit despre un serial pe vreun blog. Niciodata.

Dar Hart of Dixie a fost unul din putinele seriale/filme pe care le-am adorat, iubit. Sunt asa bucuroasa ca am dat peste el!!

„Noua absolventă cu merite Zoe Hart decide ca după terminarea facultății de medicină să urmeze pașii tatălui său și să devină chirurg cadio-toracic. Dar când visele ei, din diferite motive, se prăbușesc, decide să accepte o ofertă de la un doctor străin pe nume Harley Wilkes, ce o va duce tocmai în Bluebell, Alabama. Când ajunge aici, află că Harley a murit și i-a pasat jumătate din responsabilități prin intermediul testamentului său.

Aici descoperă de asemenea, că ospitalitatea sudică nu e chiar așa cum auzise ea, și că celalat doctor Brick Breeland nu este așa de încântat să își împartă experiența cu o tânără străină, iar fata lui Lemon este considerată o frumusețe a sudului cu un caracter ce se schimbă nu tocmai în bine când o va întâlni pe Zoe.

Va avea însă și aliați găsiți în primarul Lavon Hayes, vecinul Wade Kinsella ce are o reputație de băiat rău și chipeșul avocat George Tucker, care este și logodnicul lui Lemon. Tocmai când este decisă să plece, o vizită a mamei sale o convinge să rămână aici, să descopere viața dintr-un orășel mic și să se descopere pe ea.” 

Preluat de pe CinemaRX

Imi place foarte mult personalitatea ei! Este…dinamica, vulcanica, nu stiu cum altfel s-o spun.

Si stiti de cine-mi mai place? Wade!! (Apropo, interdictie, nimeni nu-l vorbeste de rau pe Wade si nimeni nu-l vorbeste de bine pe Tucker, infidel afurisit)

Sezonul 1 m-a lasat un pic furioasa – un pic mai mult, dar sper ca se repara totul in sezonul 2. Care a avut premierea pe 2 octombrie si am vazut un trailer foarte amuzant si prea scurt.

Oficial, in S.U.A. primul episod apare pe 16 octombrie, deci mai sunt 10 zile. Dar pentru noi, cam 12-13 poate si mai mult din moment ce se gaseste foarte greu online. Daca are cineva idee daca se difuzeaza si la noi, il implor sa-mi spuna pe ce program!

Iata trailer-ul:

Anunțuri

4 gânduri despre “Hart of Dixie

Deci...ce parere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s