Fic nou: O flacara in noapte by TheoRyaMarya

„In strazile aglomerate se ascundea. Asteptand pe cineva destul de fragil ca sa-i cada in plasa. Ochii aurii scrutau multimea grabita din New York. Toate luminile si toate zgomotele amplificate datorita simturilor ei ii distrageau atentia dar ea stia ca nu trebuie sa lase asta s-o impiedice.

Intra pe o straduta intunecata si astepta pe cineva destul de aproape, singur, cineva care sa nu iasa in evidenta. Isi descheie paltonul etalandu-si rochia rosie, scurta si foarte mulata. Nu dupa mult timp o remarca un barbat si se indrepta direct spre ea. Fata ii intoarse privirile sugestive si ii sopti ca era libera. Doar atat trebuia ca el sa o sarute. Se retrasera in intuneric. El mirosea a alcool si a tigari, dar fata nu mai avea timp pentru un altul. Ea zambi multumita cu o secunda inainte ca buzele sa li se uneasca. Si inainte ca sufletul barbatului sa-i fie furat, sa fie inghitit de o fata seducatoare cu care credea doar ca va petrece o noapte, fara sa-si dea seama ca nu se va mai intoarce acasa.

Fata il lasa sa pice la picioarele ei si scoase o bricheta. Ii dadu foc jachetei sale si se facu nevazuta inainte ca cineva sa remarce focul. Intra in Webster Hall de unde isi alegea de obicei victimele. Nu puteau rezista flirtului uneia dintre dansatoare. Ii placea sa ii vada cum pica in plasa asa usor si  ii placeau privirile speriate pe care le aveau cand intelegeau ca nu imparteau cu ea un simplu sarut. Isi imparteau sufletele. Erau ori ei, ori ea. Iar Marisol nu ezita la alegerea asta.”

Ce ziceti? Ce credeti ca e Marisol? Cum vi se pare pentru o descriere?  Marisol e un personaj ceva mai diferit decat cele despre care am mai scris, o sa vedeti.

O sa postez si epilogul la Prin Paranormal pana luni, sper. Deci va astept sa-mi spuneti parerea voastra.

Love you guys!

TheoRyaMarya

Anunțuri

2 gânduri despre “Fic nou: O flacara in noapte by TheoRyaMarya

Deci...ce parere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s