Reclama Kinder Bueno

Ei bine, s-au facut deja zeci de comentarii pe seama acestei reclame, deci ce pierd daca o fac si eu? Fana inraita Kinder Bueno, fana, obsedata mai bine zis :), a supranaturalului si fana infocata a muzici de calitate, reclama asta este printre putinele care ma multumeste, avandu-le pe toate. Dintre toate, coloana sonora mi se pare una dintre cele mai bune, pentru reclame, ca de altfel si cealalta reclama, cea veche avea o melodie pe care o fredonam zilnic, de cel putin 5 ori si inca o fac, melodia lui Selah Sue „This world” este senzuala, te atrage si te captiveaza, aducand inca o nota de mister acelui loc „bantuit” de vampiri.

Acestia din urma, ca doar suntem romani, ne tragem din Tepes al nostru, facut celebru de domnul Bram Stoker, in locul sangelui domnisoarei menita sa-i atraga, care savureaza una din aceste delicatese pe care le iubim, vampirul nostru care se arata puternic (destul cat sa sara la un alt etaj fara vreun ajutor) si atragator, invaluit in mister,  prefera ciocolata fetei care nu pare uimita de vizitatorul ei inuman si este chiar multumita cand este tinuta in brate de catre el, netinand cont de natura sa intunecat si insetata de sange.

Ce vor sa spuna cu aceasta reclama la ciocolata, bucuria fetelor (pe langa copii) ce contine elementul acesta infricosator dar foarte atragator? Kinder Bueno este ciocolata senzatiilor intense, chiar daca aceste senzatii sunt oferite de un vampir? Sau poate doresc sa fie doar in pas cu moda…Fiind o sustinatoare inflacarata a acestei gustari irezistibile am sa o iau pe prima drept cea mai credibila.

Iata reclama care iti capteaza atentia dupa primele acorduri ale melodie, care te atrage prin misterul si senzualitatea sa.

Anunțuri

Un gând despre “Reclama Kinder Bueno

  1. adoooooor kinder bueno (hmm cred ca ma duc sa imi iau din frigider unul cami-ai facut o pofta cu reclama asta ….)
    si reclama o ador mai ales ca este cu vampiri iar eu sunt o infocata a supernaturalului si al vampirilor mai ales
    melodia o ascult chiar in momentul asta pentru a 4 oara este minunata

Deci...ce parere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s